





## REGULAR BELL SCHEDULE

1 <sup>st</sup> shift	2 <sup>nd</sup> shift	3 <sup>rd</sup> shift
8:00- 12:00 work	1 <sup>st</sup> period 8:15-9:45	1 <sup>st</sup> period 8:15-9:45
	(90 min)	(90 min)
	2 <sup>nd</sup> period 9:50-11:20	2 <sup>nd</sup> period 9:50-11:20
	(90 min)	(90 min)
	1st lunch 11:20-11:50	Morning Act. 11:20-
	(30 min)	11:50 (30 min)
2 <sup>nd</sup> lunch—12:00-	Mid activity 11:50-	Study Hall 11:50-
12:30 (30 min.)	12:30	12:30
Afternoon act. 12:30-	12:30-4:30 work	3 <sup>rd</sup> lunch 12:30-1:00
1:00 (30 min.)		(30 Min)
3 <sup>rd</sup> period 1:05- 2:35		3 <sup>rd</sup> period 1:05- 2:35
(90 min)		(90 min)
4 <sup>th</sup> period 2:40-4:10		4 <sup>th</sup> period 2:40-4:10
(90 min)		(90 min)
		4:30-8:30 work